Te huusitte, me vastaamme – Diablo!

15.1.2015 14:27

Juhannuksena perinteisesti järjestettävä Nummirock on otsikoinut uuden tiedotteensa sen verran osuvasti, että sitähän täytyy lainata!

Nythän on tosiaan niin, että pitkään tauolla ollut, ensi syksynä uuden studioalbuminsa julkaiseva metalliyhtye Diablo esiintyy eräänä Nummirockin ensi kesän päänimistä – kyseessä on yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen tulevana suvena. 

Mitä muita keikkasuunnitelmia Diablolla on tälle keväälle ja kesälle – jos on?

– Alustavana suunnitelmana olisi tosiaan tehdä pari vetoa ennen Nummirockia, mutta missä ja miten… Se on vielä auki, laulajakitaristi Rainer Nygård sanoo.

Pohjanmaalaiset juuret omaavalle Diablolle Nummirock-veto on todella iso juttu.

– Hartaaksihan tämä vetää, ihan oikeasti. Toisin sanoen: aikamoinen kunnia yhtyeelle on kyllä suotu. Nummirockilla on nimittäin erityinen paikka sydämissämme, Nygård hymyilee.

Nummirockin Facebookista löytyy Diablon mainio videotervehdys!

Nummirock on kiinnittänyt myös muun muassa Carnalationin, Apinan ja Arionin. Festivaalin aikaisempia nimityksiä ovat olleet Testament (USA), Arch Enemy (SE), Dark Funeral (SE), Heaven Shall Burn (DE), Amaranthe (SE), Eluveitie (CH), Sonic Syndicate (SE), Insomnium, Moonsorrow, Battle Beast, Korpiklaani, Sotajumala, Lost Society, Santa Cruz, Mors Principium Est, Ranger ja Steve’n’Seagulls.

Lisää luettavaa