Tavoitteena nousta ikonisten lauluduojen joukkoon – Kuuntele Team Playn ensisingle

Tältä kuulostaa Tapio Viitasaaren ja Minja Koskelan duo.
23.3.2022 10:50

Team Play on uusi kahden ystävän duo, jonka ensimmäinen single Keep Me In The Dark ilmestyy perjantaina 25.3. mutta soi jo nyt Soundin ennakkokuuntelussa yläpuolella. Ystävyksistä toinen, Tapio Viitasaari, on tuttu muusikkona muun muassa Zebra & Snakesta sekä Suadin ja Mikko Joensuun yhtyeistä. Juuri äsken ilmestyi hänen ja Anna Järvisen yhteisalbumi Dagen var mulen. Duon toinen puolisko on Minja Koskela, joka on tätä ennen tunnettu musiikinopettajana, kaupunginvaltuutettuna ja kirjailijana.
.
Duo kuvailee itseään ystäviksi ja muusikoiksi, joita yhdistää rakkaus laulamiseen, musiikintekemiseen sekä ihmisistä ja politiikasta keskustelemiseen. He kuvailevat Keep Me In The Darkia ”epätoivoiseksi rakkauslauluksi ihmiselle, joka ei päästä ketään lähelleen ja haluaa pitää etäisyyttä.” Lauluun ja pianoon nojaavan kappaleen tekstimaailmaa he kuvailevat ”goottilaisen romanttiseksi”.
.
– Suosittelemme lukemaan Charlotte Brontëa samalla kun kuuntelet tätä. Sitten ymmärrät, duo sanoo.
.
Team Play julistaa tavoitteekseen liittyä samaan ikonisten lauluduojen jatkumoon kuin Lee Hazlewood ja Nancy Sinatra sekä First Aid Kit. Keep Me In The Darkin julkaisijana toimii Soliti. Huilua kappaleella soittaa Laura Ahopelto ja bassossa on Mikko Joensuu.

Team Play eli Tapio Viitasaari ja Minja Koskela (Kuva: Ilkka Saastamoinen)

 

Lisää luettavaa