Technicolourin Gary Negativen kitaristiksi

Tamperelainen Negative on paljastanut uuden kitaristinsa. Yhtyeestä erotetun Sir Christuksen tilalla kepittää jatkossa Technicolour-yhtyeessä aikaisemmin soittanut Gary. Mies ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole orkesterin varsinainen jäsen, vaan hän on mukana "keikkakitaristin statuksella".

– Olemme tunteneet jätkien kanssa toisemme noin seitsemän vuotta. Antin (basso) kanssa tuli joskus puhetta, mitäpä jos lähtisin soittamaan Negativeen, kun olemme kavereita ja saattaisin sopia hyvin bändiin. Tässä sitä sitten ollaan! Tarkoituksena on kuitenkin katsella rauhassa, miten sopeudun bändiin ja tätä tilannetta pidetään tällä hetkellä ns. siirtymävaiheena. Olen ollut treeneissä ja kaikki on mennyt luontevasti eteenpäin. On ollut mahtavaa huomata, että bändin sisällä on hyvä ja vapautunut henki, Gary luonnehtii.

Negativen uusi albumi Karma Killer ilmestyy 7.5. Levyn tuottajana on toiminut Kotiteollisuuden, Children of Bodomin ja Nightwishin taustalta tuttu Mikko Karmila. Pitkäsoitto tullaan julkaisemaan koko Skandinaviassa samaan aikaan. Euroopan ja Japanin julkaisut tapahtuvat myöhemmin keväällä. Alkuvuodesta ilmestyi myös Negativen dvd In The Eye Of The Hurricane, joka on myynyt kultaa.

www.negative.fi