Ted Nugent ei ole lainkaan tyytyväinen Rolling Stonen 100 parhaan kitaristin listaan – erityisesti Joan Jettin sijoitus tuntuisi kalvavan pahasti

2.1.2022 22:23

Nykyisin enemmän poliittisista näkemyksistään kuin musiikistaan tunnettu Ted Nugent ei sulata Rolling Stonen päätoimittaja David Fricken laatimaa 100 parhaan kitaristin listaa.

Erityisesti miestä hiertää Joan Jettin sijoitus. Asia selvisi 30. joulukuuta järjestämässä livestriimissä, jonka yhteydessä mies ylisti Angus Youngia (Ac/Dc), Eddie Van Halenia (Van Halen), Billy Gibbonsia (ZZ Top), Neal Schonia (Journey), Joe Bonamassaa, Derek St. Holmesia, Tommy Shaw’ta (Styx) sekä Rickey Medlockea (Lynyrd Skynyrd).

”Mainitsin juuri muutamia monsteriluokan soittajia, vai mitä? Joitain parhaista koskaan”, mies toteaa. ”Mutta kun näet Rolling Stone -lehden listan parhaista kitaristeista, heillä on siellä Joan Jett, mutta ei Tommy Shaw’ta.”

”Kuinka voit listata 100 parasta kitaristia ilman Derek St. Holmesia?” mies jatkaa. ”Kuinka voit tehdä niin? Se tapahtuu valehtelemalla. Samalla tavoin kuin saat Grandmaster Flashin Rock And Roll Hall Of Fameen. Teet sen valehtelemalla. Sinun täytyy olla valehtelija. Sinun täytyy olla sieluton mulkku ja omata paskaa aivojen tilalla laittaaksesi Joan Jettin… rakastan Joania. Jotkut mahtavimmista muistoistani liittyvät lesboihin. Rakastan lesboja; se on oikea oudoksunnan cocktail. Rakastan Joan Jettiä — ’put another dime in the jukebox, baby’, mahtava rokkari — mutta top 100 -kitaristi Rickey Medlocken (Blackfoot/Lynyrd Skynyrd) tai Dave Amaton (Reo Speedwagon) sijaan? Oikeasti? Tai Dick Wagneria? Dick Wagner ja The Frost Detroitista. Tai Mark Farner? Grand Funk Railroadin Mark Farner. Joan Jett on listalla, mutta Mark Farner ei?  Grandmaster Flash on the Rock And Roll Hall Of Famessa, mutta Grand Funk Railroad ei?”

Että sellaista tällä kertaa Ted-sedältä.

Lisää luettavaa