”Tehkää mulle ja itsellenne palvelus ja jatkakaa sitä Yön kuuntelua, vitun juntit” – Santa Cruz -pomo tylyttää arvostelijoitaan

Radio Cityn Santa Cruz -nokkamies Archie Cruzista tekemä haastattelu on herättänyt intohimoja sen verran vahvasti, että siitä jaetun Facebook-päivityksen kommenttiosiossa verbaaliset nyrkit viuhuvat ja pistelevin parjauksin ladatut paukkuraudat pamahtelevat kuin 1800-luvun lopun Texasissa ikään.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun kannustavien kommenttien lomaan rustaillut vähemmän mairittelevat sivallukset saivat omien sanojensa mukaan 12 tunnin lennon tylsistyttämän Archien osallistumaan keskusteluun. Siitähän se riemu/raivo sitten repesi.

”Eikö nuoki draama kuningataret vois suksia vittuu mun facebookista?”, kirjoittaa eräskin kommentaattori, jolle Archie vastaa suhteellisen suorasanaisesti: ”Negatiivisuutesi ja aggressiivisuutesi huokuu syvää pettymystä itseesi. Tässä voisin siteerata hienoa Suomalais orkesteria Tukkanuottaa ja kehottaa sua tekemään palvelus ihmiskunnalle, eli ’tee se itsemurha’.”

Hieman myöhemmin Archie lähettää terveisensä kollektiivisesti kaikille tekemistensä moittijoille. ”Onpa teidän kiukku söpöä”, mies kirjoittaa. ”Toisaalta kyllä muakin vituttais lukea jonkun menestyksestä samalla kun menen aamulla Kekkoslovakiassa paskaduuniin mitä vihaan, vain vetääkseni ainoana pakokeinona lähibaarissa jaloviinalla pään täyteen unohtaakseni paskaelämäni hetkeksi, vain palatakseni siihen ensi viikolla uudelleen. Tehkää mulle ja itsellenne palvelus ja jatkakaa sitä Yön kuuntelua, vitun juntit.”

Santa Cruzin uusin albumi Katharsis ilmestyi eilen (18.10.).