Tero-Petri juhlii viisikymppisiään synttärikeikalla ja kesäisellä musiikkivideolla – Läpikuultava saa hymyn huulille

"Uudella levylläni kuuluvat kitarat ovat eräänlaista viidenkympin villitystä. Musiikki on minulle se moottoripyörä", sanoo Tero-Petri.
9.2.2022 12:17

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Tero-Petri Suovanen juhlistaa 50-vuotissyntymäpäiviään uudella musiikkivideolla sekä juhlakonsertilla. Läpikuultava-kappale löytyy Tero-Petrin viime vuonna ilmestyneeltä Olet aina mukana -albumilta ja sen kylkeen tehdyn kesäisen ja hymyn huulille nostattavan videon voit katsoa tuosta alempaa.

”Sosiaalialan ammatti on tasapainottanut elämääni ja estänyt uppoamasta rock ’n’ rollin seisovan pöydän antimien ahmimiseen, mikä tekee vanhenemisen kenties hieman kevyemmäksi. Uudella levylläni kuuluvat kitarat ovat eräänlaista viidenkympin villitystä. Musiikki on minulle se moottoripyörä”, toteaa Tero-Petri.

Juhlakonsertti järjestetään Turun Logomon Teatro-salissa 19. maaliskuuta. Illan aikana kuullaan juhlakalun uran tärkeimmät laulut kolmen eri kokoonpanon esittämänä, kun lavalle nousevat Tero-Petri & Korvaamattomat, Tuula Amberla sekä Suovasen levytysuran aloittanut Limonadi Elohopea. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

 

Lisää luettavaa