Tesla-kitaristi myöntää kieltäneensä koronaviruksen olemassaolon ennen kuin sairastui itse – jälkioireet tuntuvat edelleen

18.4.2022 20:21

”Ajattelevan miehen tukkahevibändinä” tunnetun Teslan kitaristi Frank Hannon kertoo kärvistelleensä viime vuoden lopun covid-19:n kourissa. Tilannetta pahensi se, että muusikko kertoo aluksi kieltäneensä koko viruksen olemassaolon, joten rokotteiden ottaminenkin jäi aivan viime tinkaan.

”Covid iski meihin viime vuoden elokuussa”, Hannon kertoo TotalRockin haastattelussa. ”Sairastuimme kaikki siihen. Minun täytyy olla rehellinen: kielsin sen koko olemassaolon ensimmäisenä vuotena, vaikka siitä olikin uutisissa ja olimme kuulleet asiasta. Olimme pitkän aikaa hyvin onnekkaita siinä suhteessa, että emme olleet saaneet tartuntaa. Mutta sitten saimme kaikki sen elokuussa, ja se muutti koko loppuvuoden suunnitelmat. Olimme kaikki hyvin sairaita.”

Hannon sanoo, että hän ja yhtyetoverinsa tuntevat olonsa tätä nykyä paremmaksi, vaikkakin ”se iski minuun lujaa. Tuntui kuin se olisi vähän vanhentanut minua”.

”Tunnen sen edelleen hieman keuhkoissani, ja minulla on vähän aivosumua, mikä on ihan okei — olen tottunut siihen”, mies naureskelee.

Aiemmassa haastattelussaan Hannon harmitteli viivästelyään rokotteen ottamisen suhteen.

”Rehellisesti sanoen kuuntelin liikaa epäpätevien ihmisten mielipiteitä”, mies totesi tuolloin. ”Otin rokotteen liian myöhään, liian lähellä kiertuetta ja tulin sairaaksi.”

Alla muusikon tuore haastattelu.

Lisää luettavaa