Tesla-kitaristi sanoo koronan iskeneen todella lujaa – ”Viivyttelin liian pitkään rokotteen hankkimista”

Frank Hannon sanoo uskoneensa epäpätevien ja asioista tietämättömien puheisiin ja maksaa siitä nyt kovaa hintaa.
9.9.2021 09:25

Rockveteraani Tesla joutui elokuun alussa perumaan ja siirtämään useita keikkoja ”kiertuehenkilökuntaan kuuluvien henkilöiden” saatua koronatartunnan, kuten yhtye aiheesta tuoreeltaan tiedotti. Yksi koronaan sairastuneista oli kitaristi ja perustajajäsen Frank Hannon, joka kertoi Facebook-päivityksessään viruksen iskeneen todella lujaa.

”En ole kipujen vuoksi pystynyt liikkumaan viikkoon. Sinä päivänä, kun keikkabussin oli tarkoitus lähteä liikkeelle, heräsin 39 asteen kuumeeseen. Tärisin ja pystyin vain vaivoin hengittämään. Niinpä jäin kotiin. Sen jälkeen en ole juuri kyennyt liikkumaan tai toimimaan. Koronatesti antoi positiivisen tuloksen. Kyllä, olen saanut rokotteen – luulin tätä aluksi sivuoireiksi”, Hannon kirjoitti tuolloin.

Kitaristi kuvaili rankkaa kokemustaan tuoreessa Ultimate Classic Rock -lehden haastattelussa ja sanoo nyt toivovansa, että olisi käynyt hakemassa koronarokotteet paljon aiemmin.

”Viivyttelin liian pitkään rokotteen hankkimista. Rehellisesti sanoen kuuntelin liikaa epäpätevien ihmisten mielipiteitä. Se on iso virhe, jota tehdään nyt kaikkialla maailmassa. Maksoin siitä kovan hinnan. Otin rokotteen liian myöhään, liian lähellä kiertuetta ja tulin sairaaksi”, Hannon toteaa ja sanoo hänen ja vaimonsa olevan nyt täysin rokotettuja.

”Tämä ei ole mikään leikin asia. Menetimme juuri kolme ystävää [koronan vuoksi]. Me joko selviämme tai emme. Tämä on todella paha asia ja kaikkien täytyy nyt vetää yhtä köyttä, jotta se saadaan nujerrettua.”

Lisää luettavaa