Kiertueille paluu sujuu maailmalla yskähdellen: Lynyrd Skynyrd ja Tesla peruivat keikkoja, Limp Bizkit keskeytti koko kiertueensa

8.8.2021 20:18

Limp Bizkit on peruuttanut loput kesäkiertueestaan kolmen keikan jälkeen. Tarkoituksena oli soittaa 12 keikkaa elokuun loppuun mennessä.

”Bändin, sen työntekijöiden ja etenkin fanien turvallisuuden liittyvien huolien takia Limp Bizkitin maanantain keikka ja loput elokuun kiertueesta on peruttu”, yhtye tiedottaa.

Ilmoituksen jälkeen alkoi kiertää huhuja, joiden mukaan kitaristi Wes Borlandin olisi todennut tunteteensa olonsa kipeäksi ennen Asbury Parkissa soitettua keikkaa. Solisti Fred Durst vakuutti nopeasti Instragramissa ettei Borland ole saanut koronatartuntaa.

Myös Southern rock -veteraani Lynyrd Skynyrd on joutunut peruuttamaan neljä keikkaa kitaristi Rickey Medlocken saatua positiivisen covid-19-testituloksen.

Tesla tiedottaa puolestaan siirtävänsä muutaman seuraavan keikkansa kiertueella mukana olevien henkilöiden saatua koronatartunnan. Tilanteesta ei ole sen tarkempaa tietoa saatavilla, mutta yhtye ”odottaa innolla paluuta tien päälle piakkoin”.

Lisää luettavaa