Teutonimetallia kansalle: Accept julkaisi uuden singlen, taattua paahtoa tarjolla

29.2.2024 07:51

Saksan metallisuuruus Accept julkaisee uuden levyn 26. huhtikuuta. Orkesterin 17. studioalbumi on nimeltään Humanoid, ja tuotos käsittelee teknologian ja tekoälyn ihmeellistä maailmaa. Levyn nimikappale julkaistiin tänään singlenä, eli kurkista saman tien alempaa, mitä Wolf Hoffman ja kumppanit ovat saaneet studiossa aikaiseksi.

”Kappale leikkii kaikkialla läsnä olevan tekoälyn kanssa. Oudolla tavalla olemme nyt tulleet jännittäviin aikoihin. Tällä digitaalisella vallankumouksella on valtava vaikutus, luultavasti suurempi kuin millään mitä ihmiskunta on koskaan käynyt läpi. Teollinen vallankumous oli valtava, mutta tämä saattaa olla vielä suurempi, ja olemme vasta sen alussa. Pelkään myös silti, että ihmiskunta eksyy ja työnnetään sivuun kaikessa muutoksessa”, yhtye kertoo tiedotteessa.

Accept lähtee levynsä myötä luonnollisesti kiertueelle. Kevätkaudella orkesteri esiintyy Etelä-Amerikassa, ja loka–marraskuussa koittaa Euroopan vuoro. Suomeen ei orkesterilla ole tällä hetkellä buukattuna yhtäkään keikkaa, mutta Tukholmassa bändin voi nähdä 30. marraskuuta.

Lisää luettavaa