The Hives on täällä taas! Ruotsalaisbändin hurmeinen tuore video ei todellakaan sovellu kaikkein herkimmille – katso jos tohdit

2.5.2023 20:31

Ruotsalainen The Hives palaa julkaisukantaan.

Yhtye on koko uransa ajan merkannut kappaleensa mystisen Randy Fitzsimmonsin, joka myös kvintetin managerina tunnetaan, nimiin. Nyt kyseinen hahmo kohdannut loppunsa ja yhtye kertoo löytäneensä tämän jälkeensä jättämiä demoja, joista on koostettu 11. elokuuta päivänvalon näkevä The Death of Randy Fitzsimmons -albumi. Patrik Bergerin tuottama pitkäsoitto on yhtyeen ensimmäinen sitten vuoden 2012 Lex Hivesin.

Ensimaistiaisena tulevasta tarjoillaan Bogus Operandi -niminen kappale, jolle Aube Perrie on ohjannut lapsille sopimattoman videon. Voit katsoa sen jutun lopusta, mikäli hurmeinen meno ei liikoja väännä vatsanpohjasta.

”Sillä ei ole mitään kypsyyttä tai vastaavaa, koska kuka vittu nyt haluaa kypsää rock’n’rollia?” laulaja Howlin’ Pelle Almqvist kuvailee tulevaa pitkäsoittoa. ”Ihmiset menevät tuossa aina metsään. ’Se on vähän kuin rock’n’rollia, mutta aikuisempaan makuun’ — kukaan ei halua sellaista paskaa! Siinä kirjaimellisesti jätetään se kaikkein paras osa pois. Rock’n’roll ei voi kasvaa aikuiseksi. Se on pysyvästi teini-ikäinen ja tämä levy tuntuu juuri siltä, ja se johtuu meidän innostuksestammme — ja sitä ei voi teeskennellä.”

The Hives suuntaa lyhyelle Yhdysvaltain-kiertueelle toukokuun puolivälissä. Kesällä yhtye keikkailee Euroopassa Arctic Monkeysin lämmittelijänä.

Alla The Death of Randy Fitzsimmonsin kappalelistaus.

Bogus Operandi
Trapdoor Solution
Countdown to Shutdown
Rigor Mortis Radio
Stick Up
Smoke & Mirrors
Crash Into the Weekend
Two Kinds of Trouble
The Way the Story Goes
The Bomb
What Did I Ever Do to You?
Step Out of the Way

Lisää luettavaa