The Libertines -laulajalla ei mene kovin hyvin – Pete Doherty pidätettiin Pariisissa kahdesti viikon sisään

Toinen pidätys tapahtui vain päivä sen jälkeen, kun Doherty oli päästetty taas vapaalle jalalle.
12.11.2019 11:59

The Libertines- ja Babyshamples-yhtyeistä tunnettu laulaja Pete Doherty on pitkään kamppaillut päihdeongelmien kanssa. Doherty oli saanut itsensä jo joksikin aikaa kuiville, mutta viimeisimpien uutisten valossa on laulaja ikävä kyllä taas kovaa vauhtia matkalla kohti pohjamutia. Billboard-lehden mukaan parhaillaan Pariisissa oleskeleva Doherty on nimittäin ehditty pidättää viikon sisällä jo kahdesti ja jälkimmäinen välikohtaus sattui kaiken lisäksi vain päivä sen jälkeen, kun mies oli päästetty ensimmäisestä tapauksesta taas vapaalle jalalle.

Poliisit olivat pidättäneet Dohertyn ensimmäisen kerran viime torstain ja perjantain välisenä yönä, kun laulaja oli yrittänyt ostaa itselleen kokaiinia. Doherty päästettiin vapaaksi lauantaina ja sunnuntaina hänet pidätettiin taas, tällä kertaa väkivaltaisesta käyttäytymisestä alkoholin vaikutuksen alaisena. Ranskalaismedioiden mukaan vaputumistaan juhlinut Doherty olisi lyönyt teini-ikäistä humalapäissään, mutta näiden tietojen todenperäisyyttä ei ole saatu vahvistettua.

Että sillä lailla. Toivottavasti mies saisi asiansa taas nopeasti kuntoon, sillä Libertinesin on tarkoitus aloittaa Euroopan-kiertueensa tulevana sunnuntaina (17.11.) Luxemburgista.

Lisää luettavaa