The Rasmus julkaisi uuden videon UMK-kappaleelleen – ”Kaikki paukut on nyt tässä show’ssa”

Venla Shalin

Jezebel on ehdolla Suomen Euroviisuedustajaksi.

The Rasmus on mukana Uuden Musiikin Kilpailussa, jonka voittajasta tulee Suomen edustaja tämän vuoden Euroviisuhin. Jezebel-kisakappaleelle on tehty nyt uusi musiikkivideo, jonka on ohjannut Jesse Haaja.

”Kaikki paukut on nyt tässä show’ssa. Tämä on meille tosi tärkeä asia. Olemme omalta osaltamme tuoneet Suomea maailmankartalle jo vuosia lukuisten kiertueiden ja haastattelujen myötä. Nyt olisi kunnia päästä edustamaan Suomea Euroviisuihin! Fanit ympäri Eurooppaa odottavat jo, että pääsisivät äänestämään meitä viisuissa, olemme saaneet tuhansia viestejä”, kommentoi rumpali Aki Hakala.

Lauri Ylösen yhdessä lauluntekijäsuuruus Desmond Childin kanssa tekemä Jezebel on yhtyeen ensimmäinen julkaisu uuden kitaristin, Tiktakista tutun Emilia ”Emppu” Suhonen kanssa.

”Emppu on videon tähti! Halusimme esitellä hänet koko maailmalle videon avulla”, laulaja Ylönen toteaa.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 26. helmikuuta Turun Logomon UMK22-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä. Omaa suosikkiaan voi äänestää suoran lähetyksen aikana maksutta Yle.fi-sovelluksella tai maksullisesti joko tekstiviestillä tai soittamalla äänestysnumeroon.

Rasmuksen lisäksi UMK-kisassa ovat mukana Cyan Kicks, Bess, Younghearted, Olivera, Tommi Läntinen ja Isaac Sene.