The Rolling Stonesin jäsenet kommentoivat Trumpin menestystä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa

16.11.2016 10:51

Mick Jagger, Ronnie Wood ja Charlie Watts kommentoivat Associated Pressin videohaastattelussa Donald Trump -ilmiötä. Keith Richardsiltakin kysyttiin, mutta kitaristi tyytyi toteamaan, että ”en koske tuohon aiheeseen”. Bändiä jututettiin Rolling Stones -näyttelyn avajaisissa New Yorkissa.

Rolling Stonesin ja Trumpin välillä oli vaalikamppailun aikana pahaa verta, kun Trump soitti vaalitilaisuuksissaan luvatta Rollareiden kappaleita. Ja kun yhtye pyysi poliitikkoa lopettamaan, tämä ei juuri korvaansa lotkauttanut vaan jatkoi hyväksi havaitsemallaan linjalla.

”Kaikki Yhdysvaltain ulkopuolella ovat äimistyneitä, jos muotoillaan nyt kohteliaasti”, Jagger sanoo.

”Voisin sanoa aiheesta paljonkin, mutta tämä ei ole oikea paikka sille, koska en voi aloittaa asiasta perusteellista keskustelua enkä halua kommentoida pinnallisesti.”

Ronnie Wood avautui hieman perusteellisemmin.

”Olihan se uskomatonta seurattavaa Englannistakin käsin katsottuna. Olimme edelleen hämmentyneitä brexitistä ja ehdin jo ajatella, ettei mikään enää kykenisi järkyttämään minua”, kitaristi sanoi.

”Ajattelin, että kaipa Trumpkin sitten voi päästä virkaan, ja niinhän hän sitten pääsi. Nyt ainakin on tiedossa muutoksia, toivottavasti ne ovat parempaan päin.”

Charlie Watts oli – tavaramerkinomaiseen tapaansa – rauhallisin koko porukasta.

”En usko, että Trump on yhtä radikaali kuin mitä hän vaalikampanjassaan antoi ymmärtää”, rumpali sanoi ja hetken mietittyään tarkensi: ”Tai siis, jos hän on, niin tästä tulee hemmetinmoiset neljä vuotta.”

Katso koko videohaastattelu alta:

Lisää luettavaa