Timo Kotipelto ja Pekka Heino rockin klassikoiden parissa – Stratovarius- ja Brother Firetribe -laulajat lähtevät yhteiskiertueelle

Duoa säestävät Jani Liimatainen ja Netta Skog.

Stratovariuksesta tuttu Timo Kotipelto ja Brother Firetribesta tuttu Pekka Heino yhdistävät voimansa ja heittävät An Evening Of Rock Classics -kiertueen helmi-maaliskuussa. Konsertit koostuvat molempien edustamien yhtyeiden materiaalista sekä tunnetuista lainabiiseistä ja rockin klassikoista. Iltojen säestyksestä vastaavat Kotipellon kanssa duokeikkoja ympäri maailmaa tehnyt kitaristi Jani Liimatainen sekä harmonikkavirtuoosi Netta Skog.

”Hyvillä mielin ja innostuneesti lähdetään näitä tekemään. Pekan kanssa on lavaa jaettu aiemminkin muun muassa Rock & Roll Sensationin tiimoilta. Netta puolestaan on vieraillut minun ja Janin duokeikalla. Kaikki ovat siis entuudestaan tuttuja tyyppejä. Tästä tulee hauskaa!” Kotipelto kommentoi Saksasta, jossa Stratovarius kiertää parhaillaan.

Konsertit alkavat klo 19.00,  ovet avautuvat tuntia ennen. Konserttien kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan. Liput kustantavat alkaen 29 euroa ja niitä myyvät Ticketmaster ja Lippupiste keikkapaikkakohtaisesti.

Kiertue etenee seuraavasti:

01.02 Oulu, Madetojan sali (Ticketmaster)
02.02 Kuopio, Musiikkikeskus (Lippupiste)
15.02 Imatra, Karelia-Sali (Ticketmaster)
16.02 Kuusankoski, Kuusaasali (Ticketmaster)
21.02 Helsinki, Savoy-teatteri (Lippupiste)
22.02 Jyväskylä, Paviljonki (Ticketmaster)
23.02 Kajaani, Kaukametsän Sali (Lippupiste)
08.03 Ylivieska, Akustiikka (Lipputoimisto)
09.03 Tampere, Tampere-talo (Lippupiste)
15.03 Hämeenlinna, Verkatehdas (Ticketmaster)