Artisti: Stratovarius

Oletko Seinäjoen suunnalla? Rock Camp järjestää hienon ilmaistapahtuman – mukana myös Children Of Bodomin entinen kitaristi

Rock Camp ry on vuodesta 2009 asti järjestänyt lapsille ja nuorille muun muassa musiikkileirejä ja erilaisia tapahtumia. Yhdistyksen valmentajien ja vierailijoiden joukosta löytyy kovia nimiä, kuten Lauri Porra (Stratovarius), Douglas Blair (W.A.S.P.) ja Mathias Lillmåns (Finntroll).

Timo Tolkki teki julkisen anteeksipyynnön Timo Kotipellolle – ”Olet paras laulaja, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt”

Entinen Stratovarius-kitaristi ja biisintekijä Timo Tolkki julkaisi Facbook-sivuillaan pitkän kirjoituksen otsikolla ”Julkinen anteeksipyyntöni Timo Kotipellolle”. Kirjoituksellaan Tolkki haluaa haudata sotakirveet entisen bänditoverinsa kanssa ja pyytää anteeksi muun muassa kaikkea, mitä tämä on vuosien aikana sanonut Kotipellosta erinäisissä haastatteluissaan.

Yleisön puuttuminen kirpaisee pahasti – haastattelussa Stratovariuksen Rolf Pilve ja koripallotaituri Shawn Hopkins

Stratovarius esiintyy tavallisesti ympäri vuoden ympäri maailmaa. Koripallossa kolme Suomen mestaruutta ja kuusi himmeämpää mitalia voittanut Tampereen Pyrintö pelaa normaalioloissa kauden mittaan kolmisenkymmentä ottelua. Rumpali Rolf Pilve ja laitahyökkääjä Shawn Hopkins kertovat, miten valtavasti korona-aika on muuttanut kummankin työkuvioita.