Toiset rockmuusikot lanseeraavat olut-, viski- tai viinimerkkejä, mutta entinen Guns N’ Roses -kitaristi sai vähän erilaisen idean

8.5.2017 17:29

Jos olet miettinyt, mitä Gunnareiden kokoonpanosta vuonna 2015 poistunut/poistettu DJ Ashba tekee nykyään, niin meillä on sinulle vastaus: vettä.

Daren Jay Ashbanakin tunnettu muusikko lanseerasi oman pullovesimerkkinsä huhtikuun lopussa. Projektin eteneminen on hivenen hämärän peitossa, kun www.ashbawater.com vaatii salasanaa auetakseen eikä veden Facebook-sivuillakaan ole pahemmin tietoa, mutta kaipa pulloja jostain päin Amerikkaa saa.

”Kaikki kysyvät minulta, että miksi teet vettä. No, vuosien ajan halusin julkaista oman alkoholihuomani, vodkaa tai tequilaa kenties. Ja oikeastaan suunnittelin vaateliikkeessäni omaa vodkapulloani, kun yksi lapsi käveli sisään ja pyysi vettä. Vähän myöhemmin toinen tyyppi tuli kysymään samaa, ja sitten kolmas”, Blabbermouth kertoo Ashban sanoneen.

”Silloin aloin miettiä, että miksi en tekisi vettä. Kaikilla on varaa ostaa sitä, eikä tarjolla ole montaakaan hyvänmakuista vesimerkkiä.”

Niin, no, ehkä Las Vegasissa on sitten sellainen tilanne. Ja tässä sitä Ashba-vettä sitten tulee:

Lisää luettavaa