Tom Hanks ja Gillian Anderson kohtaavat pelkonsa The Beatlesin avustuksella – katso hauska video

Olisi se voinut kamalammaltakin kuulostaa...

James Cordenin juontamassa The Late Late -show’ssa nähtiin erikoinen hetki, kun Tom Hanks ja Gillian Anderson alkoivat laulaa The Beatlesiä Hanksin säestäessä kitaralla. Kaikki lähti siitä, kun Corden tiedusteli näyttelijävierailtaan, mikä on ollut pahin pelko, jonka he ovat joutuneet kohtaamaan töissään tai siviilissä.

Tom Hanks kertoi olevansa äärimmäisen huono kitaristi ja joutuneensa silti joskus soittamaan julkisesti vaimonsa, näyttelijä-laulaja Rita Wilsonin kanssa. Muun muassa X-Filesista ja Sex Educationista tuttu Anderson kertoi puolestaan kohdanneensa pelkonsa näytellessään hiljattain All About Eve -musikaalissa, jossa hänen piti laulaa PJ Harveyn kirjoittama kappale. Anderson sanoo, ettei koskaan laula julkisesti, mutta joutui kuitenkin taipumaan työn vuoksi.

”Jos te kestätte sen, että laulan huonosti, niin hyvä on”, Anderson kertoo sanoneensa musikaalin työryhmälle.

Näiden paljastusten jälkeen kaksikko sai luvan kohdata pelkonsa, kun Hanks nappasi yllättäen sohvan takaa akustisen kitaran syliinsä ja alkoi tapailla Beatlesin I Want To Hold Your Hand -kappaletta Andersonin ja Cordenin yhtyessä mukaan lauluun. Nooooh, kait tuo huonomminkin olisi voinut mennä – siitäkin huolimatta, että selvästi hämmentynyt Anderson ei tainnut edes tietää, miten kappale menee.

Huvittava pätkä joka tapauksessa. Video löytyy artikkelin alusta.