”Tom Verlaine on yksi suurimmista rockmuusikoista koskaan” – Muusikkokollegat surevat edesmennyttä Television-keulakuvaa

29.1.2023 20:35

Uutisoimme lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä Television-keulakuva Tom Verlainen kuolemasta. Laulaja-lauluntekijä menehtyi 73-vuotiaana lyhyen sairauden jälkeen. Suru-uutinen on saanut monet kollegat muistelemaan edesmennyttä muusikkosuuruutta sosiaalisessa mediassa.

”Nämä olivat aikoja, jolloin kaikki vaikutti mahdolliselta. Jää hyvästi, Tom, tuolla Omegan yllä”, Patti Smith kirjoittaa itsestään ja Verlainesta julkaisemansa kuvan yhteydessä.

”Kuuntelin Marquee Moonin tuhanteen kertaan. Ja tarkoitan, että todella kuuntelin sitä. Istuin paikoillani valot himmennettyinä ja imin kaiken itseeni. Joka kerta samanlaisen hämmetyneen kunnioituksen vallassa. Aion kuunnella sen vielä tuhanteen kertaan. Tom Verlaine on yksi suurimmista rockmuusikoista koskaan. Hän vaikutti mittaamattomasti tapaan jolla minä ja John soitamme. Jatka lentoasi, Tom”, kirjoittaa puolestaan Red Hot Chili Peppers -basisti Flea.

Alla surunvalitteluja muun muassa Billy Idolilta, Susanna Hoffsilta, Michael Stipeltä ja monilta muilta.

 

 

 

Lisää luettavaa