Tomi Koivusaari palasi aikoihin ennen Amorphista – suomalaisen death metalin pioneeri Abhorrence julkaisi uutta tuotantoa

https://youtu.be/E0gM9ynms8Y

Abhorrence on täällä taas, ja se on ainoastaan iloinen asia. Muinoin 1980–90-lukujen taitteessa, kun Amorphis oli pelkkä pilkahdus Tomi Koivusaaren, Esa Holopaisen ja kumppaneiden silmäkulmassa, Koivusaari kuritti kitaraa Abhorrencen riveissä, ja orkesterin varhainen nimikko-ep (1990) on pysynyt kaikki nämä vuodet kulttimaineessa.

Vuonna 2012 orkesteri aktivoitui uudelleen ja julkaisi koko tuotantonsa uudelleen vinyylinä. Viisi vuotta myöhemmin tarjottiin yleisölle livelevy, ja nyt bändi esittelee aivan uutta musiikkia kuulijoiden riemuksi. Tuore Anthem for the Anthropocene -biisi esiteltiin maailmalle toverilehtemme Infernon avustuksella. Kuuntele ylempää.

Orkesterin rumpalina toimii nykyään Paradise Lostistakin tuttu Waltteri Väyrynen, mutta muuten bändin kokoonpano noudattaa samaa linjaa kuin ennen vanhaan. Orkesterin tekemisiä voi seurata Facebookissa. Keikkoja bändille ei ole tähän hätään buukattu, mutta toivotaan, että asiaan saadaan pikaisesti muutos!