Tony Iommi kertoo tunnelmistaan viimeisen Black Sabbath -kiertueen jälkeen ja valottaa lähitulevaisuuden suunnitelmiaan

Kuluvan kuun alussa ainakin täysimittaiset kiertueet taakseen jättäneen Black Sabbathin kitarajumala Tony Iommi on kertoillut Classic Rockille myöntämässään haastattelussa elämästään The End -kiertueen jälkeen sekä suunnitelmistaan uuden musiikin saralla. Mies muun muassa paljastaa, että turneen viimeinen keikka tallennettiin myöhempää dvd-julkaisua varten ja vahvistaa jälleen kerran olevansa avoin uudelle Black Sabbath -materiaalille ja yksittäiskeikoille heavy metallin sen kenties suurimman ja kauneimman yhtyeen riveissä. Pitkät kiertueet ovat kuitenkin miehen kohdalta historiaa.

Birminghamissa 4.2.2017 heitetystä Sabbath-jäähyväiskeikasta Iommi toteaa puolestaan seuraavaa: ”Se tuntui miltei surrealistiselta – tapahtuuko tämä oikeasti, tiedäthän? On todella vaikea kuvailla niitä tunteita ja tunnelmia. En usko, että oikein kukaan meistä tiesi mitä sitä pitäisi oikein tehdä. Paljon hienoja mahdollisuuksia on tarjottu, mutta vielä on turhan aikaista. Olen avoin vähän kaikelle. Glenn, Kenny Aronoff ja minä olemme keskustelleet uuden albumin äänittämisestä. Katsotaan mitä tapahtuu.”

Iommi on viimeksi tehnyt yhteistyötä sekä Glenn Hughesin, että Kenny Aronoffin kanssa vuoden 2005 Fused-sooloalbuminsa tiimoilta. Sitä ennen Hughes toimi tunnetusti hetken aikaa Black Sabbathin vokalistina 1980-luvun puolivälissä.