Totta se on: kauan odotettu Danzigin Elvis-coverlevy on vihdoin ilmestymässä

11.1.2020 20:43

Uhka vai mahdollisuus: Hevi-Elvis tulkitsemassa rockin kuninkaan kappaleita? Tähän tulemme saamaan vastauksen tulevana keväänä, kun Glenn Danzig julkaisee kauan odotetun Elvis-coverlevynsä.

Blabbermouth raportoi Nasevan Danzig Sings Elvis -nimen saaneen platan ilmestyvän huhtikuussa. Itse lättyhän on ollut Danzigin suunnitelmissa jo vuosikaudet, mutta muut kiireet ovat aina onnistuneet siirtämään julkaisupäivää hamaan tulevaisuuteen.

”Joka kerta kun minulla oli hieman ylimääräistä aikaa, tai jos työskentelin sountrackien tai vastaavien parissa, nauhoitin Elvis-biisin tai pari”, Danzig kertoili Full Metal Jackien haastattelussa jo pari vuotta sitten. ”Se alkoi ep:nä, mutta minulla on nyt enemmän kuin tarpeeksi materiaalia pitkäsoitolle. Minulla on jopa ylimääräisiä kappaleita, jotka eivät edes päädy levylle. Minun täytyi siis istua alas ja valita sellaiset biisit, jotka todella haluan mukaan. Siitä tuli todella hyvä, enkä malta odottaa, että ihmiset pääsevät kuulemaan sen. Monet kyselevät minulta siitä jatkuvasti kun olen tien päällä.”

Mies suunnitteli tuolloin myös heittävänsä muutaman intiimimmän konsertin albumin tiimoilta.

Danzig on myös julkaisemassa Verotika-elokuvan DVD- ja Blu-Ray -muodoissa.

Lisää luettavaa