Travis Scottin kanssa yhdeksän kuolonuhria vaatineessa konserttiturmassa esiintynyt Drake lähti seuraavana päivänä strippiklubille

14.11.2021 14:58

Viime viikolla Astroworld-tapahtumassa Yhdysvaltain Houstonissa koettiin järkyttäviä hetkiä kun yhdeksän ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui yleisömassojen rynnätessä lähemmäs lavaa räppäri Travis Scottin keikan aikana.

Räppäri on saanut tapahtumien jälkeen runsaasti kritiikkiä osakseen osallistuttuaan heti keikkansa jälkeen järjestettyihin juhliin. Kyseessä olivat Scottin keikalla vierailleen Draken isännöimät jatkot.

Scott on sittemmin kiistänyt tienneensä tapaturman vakavuudesta ja poistuneensa juhlista heti asioiden todellisesta tolasta kuultuaan. Räppäri on myös sanonut maksavansa uhrien hautajaiskulut ja yhdistänyt voimansa online-terapiaa tarjoavan BetterHelp-applikaation kanssa.

Nyt kuitenkin myös juhlien isäntä Drake on herättänyt lisää ihmetystä toimillaan, sillä mies suuntasi heti tapaturman jälkeisenä päivänä strippiklubille, raportoi Consequence of Sound. Siellä mies käytti arvioiden mukaan jopa miljoona dollaria juhlamielen ylläpitämiseen.

DJ Akademiksin jakamalla videolla tanssijat kiittelevät Drakea ja toisella, Area 29 -klubin lataamalla videolla lattiapinnat ovat seteleiden peitossa. Sittemmin poistetulla videolla Area 29 myös kiitti Drakea tämän vierailusta.

Lisää luettavaa