Tuhannesta muusikosta koostuva bändi teki kunniaa Foo Fightersin Taylor Hawkinsille – Katso eeppinen tribuutti

Tuhatpäinen orkesteri teki kunniaa Taylor Hawkinsille Pariisin-konsertissaan.
Rockin' 1000 / Youtube

Mykistävän hienoa.

Vuonna 2015 italialaisen Cesenan kaupungin Foo Fighters -fanit tempaisivat pistämällä kasaan tuhannesta muusikosta koostuneen rokkibändin, joka sitten soitti yhdessä yhtyeen Learn to Fly -kappaleen. Tempauksella haluttiin saada yhtye esiintymään Cesenaan – lie sanomattakin selvää, ettei näin eeppinen tempaus jäänyt Dave Grohlilta ja kumppaneilta huomaamatta ja Foo Fighters saatiin kuin saatiinkin kaupunkiin konsertoimaan.

Tempauksen jälkeen Rockin’ 1000 -nimen ottanut projekti jäi elämään ja tuhatpäinen orkesteri on kokoontunut usein yhteen konsertoimaan ja soittamaan kaikenlaisia rock-covereita Pink Floydista The White Stripesin ja Nirvanan kautta Rage Against the Machineen.

Viimeisin konsertti järjestettiin Pariisissa 14. toukokuuta ja kyseisessä konsertissa kuultiin myös erittäin upea kunnianosoitus alkuvuodesta menehtyneelle Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkinsille My Hero -coverin muodossa. Katso video komeasta kunnianosoitukseta tuosta alta. Tämän hienommaksi ei nimittäin tribuutti juuri voi mennä.