Artisti: Taylor Hawkins

Seuraavaksi Foo Fighters -rumpali seikkailee sateenkaarien, yksisarvisten ja kukkaniittyjen keskellä

Foo Fightersin rumpalina parhaiten tunnettu Taylor Hawkins promotoi edelleen viimevuotista Get the Money -albumiaan. The Coattail Riders -yhtyeen tuella julkaistun levyn uusin single on nimeltään Middle Child, ja biisin videolla pidetään kieli tukevasti poskessa, kun yhtye karkeloi Sound of Music -henkisissä maisemissa yksisarvisten ja sateenkaarien keskellä. Katso yläpuolelta.

Tällaista jälkeä syntyy, kun Foo Fightersin Taylor Hawkins ja GNR:n Duff McKagan yhdistävät voimansa

Nappaa rahat ja juokse! Foo Fightersin rumpalina kunnostautunut Taylor Hawkins julkaisee uuden albumin The Coattail Riders -yhtyeen kera, ja mukaan on saatu vierailijoiksi mukava kavalkadi tunnettuja rockmuusikoita sieltä täältä. 8. marraskuuta ilmestyvällä Get the Money -albumilla ovat mukana niin Dave Grohl, The Pretendersin Chrissie Hynde, Eaglesista ja monista muista kokoonpanoista tuttu Joe Walsh kuin Guns N’ Rosesin Duff McKagankin. Mikäs siinä, kun on laaja tuttavapiiri.

Foo Fightersin Taylor Hawkins paljastaa, mikä yhtye sai hänet ajattelemaan rockmusiikkia uudella tavalla – ”Tässä on oltava jotain syvällisempää”

Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkins tunnetaan ”vanhan liiton miehenä”, jonka suosikkiyhtyeisiin lukeutuvat muun muassa Rush ja varhainen Queen. Hawkins kertoi hiljattain Rolling Stone -lehdessä, mitkä viisi kappaletta hän olisi itse halunnut säveltää ja paljasti samalla ehkä hieman yllättävän inspiraation, joka Hawkinsin mukaan avasi hänen silmänsä modernimmalle rockmusiikille.