Artisti: Taylor Hawkins

Taylor Hawkinsin toinenkin muistokonsertti on ohi, katso supertähtien värittämä settilista

Näin on Taylor Hawkins saateltu asianmukaisesti tuonpuoleiseen. Edesmennyttä Foo Fighters -rumpalia kunnioitettiin ensin 3. syyskuuta Lontoon Wembleyllä ja nyt uudelleen 27. syyskuuta Los Angelesin Kia Forumilla jättimäisissä muistokonserteissa. Wembleyn esiintyjälista oli pari viikkoa sitten varsin vakuuttava, ja Yhdysvalloissakin lavalla nähtiin muun muassa Queenin Brian May ja Roger Taylor, Pink, superkokoonpano Them Crooked Vultures, Alanis Morissette, The Policen Stewart Copeland, Soundgardenin muusikoita sekä Geezer Butler, Lars Ulrich ja Sebastian Bach esittämässä Black…

Taylor Hawkinsin muistokonsertin liikuttavin hetki: edesmenneen rumpalin poika esiintyi Foo Fightersin kanssa

Mikäli oheinen video saa aikaan merkillistä kostumisen tunnetta silmäkulmissa, niin älä huoli, et ole ainoa. Lauantain jättimäisessä Taylor Hawkinsin muistokonsertissa nähtiin monia koskettavia tilanteita, mutta kenties liikuttavin hetki koettiin, kun 50-vuotiaana kuolleen Hawkinsin poika Shane istui rumpusetin taakse hoitamaan isänsä tonttia Foo Fightersin peräsimessä.

Taylor Hawkinsin muistokonsertti oli valtava spektaakkeli – nämä kaikki kappaleet kuultiin

Lauantaina koettiin Lontoossa 2020-luvun vastine 1990-luvun alun Freddie Mercuryn muistokonsertille, kun edesmennyt Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkins sai oman tribuuttikeikkansa. Kookas ja nimekäs esiintyjäkaarti otti Wembley Stadiumin komentoonsa ja esitti täpötäydelle katsomolle monenlaista musiikkia aina Foo Fightersin hiteistä Oasisin, David Bowien, Van Halenin ja Queenin bravuureihin. Tapahtumaa pystyi seuraamaan kotisohvilta käsin nettistreamin välityksellä.