Tukkahevisuuruuden keikka meni totaalisesti penkin alle, nokkamies pyytää anteeksi – ”Se ei ollut hyväksyttävää”

Stephen Pearcy koki kantapään kautta, etteivät viina ja lääkkeet sovi yhteen.
28.9.2018 11:30

1980-luvulla tukkahevibuumin aallonharjalla Round And Round ja Lay It Down -kappaleillaan surffaillut Ratt konsertoi keskiviikkona 26. syyskuuta New Yorkin Huntingtonissa. Show jätti fanien suuhun kuitenkin todella huonon maun, sillä laulaja Stephen Pearcy oli erittäin heikossa hapessa: miekkonen istui valtaosan ajasta rumpuraiserilla pitäen kiinni bassorummusta tai rumputelineistä, jotta tämä ei kaatuisi kokonaan. Lisäksi Pearcyn laulaminen oli hyvin epäselvää ja puhe lähinnä muminaa.

Keikan aikana basisti Juan Croucier kertoi yleisölle 62-vuotiaan Pearcyn kärsivän kovista kivuista, mutta bändi ei halunnut perua keikkaa vaan taistella läpi. Pearcy julkaisi kuitenkin itse yhtyeen Facebook-sivujen kautta myöhemmin tiedotteen, jossa tämä pahoitteli kuntoaan ja kertoi, ettei pelkkä kipu ollut syyllinen hänen huonoon esitykseensä.

”Polvivamman takia minulla on paljon kipuja, joiden vuoksi tarvitsen kipulääkkeitä. Eilen tein sen kriittisen virheen, että otin lääkkeiden lisäksi alkoholia lavalla ja se tuhosi esiintymiseni. Se ei ollut hyväksyttävää ja pyydän vilpittömästi anteeksi faneilta, bändiltä, Live Nationilta, ystäviltäni ja perheeltäni”, Pearcy kirjoittaa nöyränä.

Lisää luettavaa