Tunnetut metallilaulajat löivät hynttyyt yhteen – The Three Tremors julkaisee debyyttilevynsä syksyllä

https://youtu.be/YO80GFOL00Q

Eeppistä menoa luvassa.

Monissa liemissä marinoidut metallilaulajat Tim ”Ripper” Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen), Harry ”Tyrant” Conklin (Jag Panzer) sekä Sean ”Hell Destroyer” Peck (Cage, Denner/Shermann) paiskaavat kättä uuden The Three Tremors -projektin merkeissä. Trion esikoislevy julkaistaan 20. syyskuuta ja ensimmäisiä musanäytteitä voi käydä kuuntelemassa PledgeMusicissa.

Sean Peck kertoo legendan kolmen metallilaulajan yhteislevystä eläneen jo pitkään ja nyt hän päätti viimein tarttua tuumasta toimeen ja pistää pyörät pyörimään. The Three Tremorshan oli alun perin Bruce Dickinsonin, Rob Halfordin ja Geoff Taten yhteisprojekti, jota yritettiin toteuttaa 2000-luvun alussa, mutta josta ei koskaan tullut mitään.

”Aloin pohtia, kuka olisi mukana, jos siitä tehtäisiin uusi versio vuonna 2018. Tim ja Harry olivat listani kärjessä. Homman kasaaminen ja biisien tekeminen vei kauan aikaa, mutta lopputulos ylitti villeimmätkin odotukseni. Luulen fanien menevän pähkinöiksi, kun he kuulevat, mitä olemme saaneet aikaan”, Peck kertoo.

”Sean ja minä esiinnyimme Saksamme samoilla festareilla ja päädyimme yön pikkutunneilla keskustelemaan The Three Tremors -albumista, jota hän oli työstämässä. Hän kuvaili konseptin minulle ja kertoi haluavansa herättää tämän idean viimein eloon. Kun sitten kuulin levylle tulevia biisejä, tiesin, että tästä on tulossa jotain voimakasta. Lopullisia miksauksia kuunnellessani leukani loksahti lattiaan. Tämä on jokaisen heavy metal -fanin unelma”, hehkuttaa puolestaan Conklin.

Laulajien lisäksi levyllä musisoivat kitaristit Dave Garcia ja Casey Trask, basisti Alex Pickard sekä rumpali Sean Elg. Eeppistä metallia on luvassa ainakin levyn kappalelistan perusteella, joka näyttää seuraavalta:

01. Invaders From The Sky 
02. Bullets For The Damned 
03. When The Last Scream Fades 
04. Wrath Of Asgard 
05. The Cause 
06. King Of The Monsters 
07. The Pit Shows No Mercy 
08. Sonic Suicide 
09. Fly Or Die 
10. Lust Of The Blade 
11. Speed To Burn 
12. The Three Tremors (bonus)