Turkuun tulee uusi kaupunkifestivaali – kerro sinä, minkä niminen!

Kuvan linna saattaa liittyä tapaukseen.

Juuri saamamme tiedotteen mukaan Turkuun suunnitellaan uutta kaupunkifestivaalia. 15.–20.8. järjestettävä tapahtuma ei ole pelkkä musiikkifestivaali, vaan ideana on tarjota yleisölle kaikenlaisia erilaisia taiteen ja kulttuurin muotoja. Verrokkina mainitaan Tukholmassa vuosina 1991–99 järjestettu Vattenfestival ja Skotlannin Edinburghin Fringe-festivaali.

Festivaalin järjestää viime vuoden lopulla perustettu Kaupunkikulttuuri Turku ry. Maantieteellisesti festivaali ei sijoitu vain pienelle rajatulle alueelle, vaan käytössä on runsaasti eri tapahtumapaikkoja ympäri kaupunkia. Joukossa on sekä maksullisia että ilmaisia tapahtumia.

Yksi asia puuttuu, nimittäin nimi. Festivaalin järjestäjät pyytävät yleisöltä ehdotuksia tapahtuman nimeksi, ja vinkkejä voi pistää sähköpostitse osoitteeseen kaupunkikulttuuriturku (at) gmail piste com. Liitä viestiin yhteystietosi. Ehdotuksia otetaan vastaan 10.2. asti, ja voittajaehdotus palkitaan turkulaisten kulttuuritapahtumien lippupaketilla. Siispä pähkäilemään!