Tuska lisäsi pitkän rivin uusia bändejä – Suvilahden metallibileet alkavat olla edustuskunnossa

Tuska-yleisöä vuonna 2015.

Nyt näyttäisi siltä, että ensi kesän Tuska Open Airista kehkeytyy hyvät bileet – ainakin Suvilahdessa nähdään huomattavasti edustavampi bändikattaus kuin esimerkiksi viime vuonna. Orkestereita löytyy tasaisesti joka lähtöön, oli tilausta sitten ug-osastolle tai mainstreamille, melodiselle metallille tai ördäykselle, vanhalle tai uudelle heavylle. Erittäin hyvä!

Festarin tuoreimmat kiinnitykset ovat Kvelertak, Hatebreed, Cain’s Offering, Turmion kätilöt ja Swallow the Sun, joka esittää muhkean erikoiskeikan. Jyväskylän tunnelmametallistit soittavat Songs from the North -tripla-albuminsa kokonaisuudessaan. Sehän on sitten semmoinen kahden ja puolen tunnin keikka tiedossa, huh.

Lisäksi Tuska-lauantaina esiintyvät Reverend Bizarre -yhteyksistä tuttu Lord Vicar sekä Omnium Gatherum. Uusiin kiinnityksiin kuuluu myös edellä mainittujen tavoin kotimainen Brymir.

Päiväkohtaiset kattaukset on lueteltu alla. Tuskan yhden päivän lippu kustantaa 70 €, kahden päivän 100 € ja kolmen päivän 125 €.

Pe 1.7.
Avantasia, Testament, Behemoth, Kvelertak, Swallow The Sun, Cain’s Offering, Lordi, Delain, Cattle Decapitation, Mantar, Beast In Black, Bendover, Whorion, Blaakyum

La. 2.7.
Ghost, Anthrax, Stam1na, Turmion Kätilöt, Primordial, With The Dead, Havok, Tsjuder, Circle, Lord Vicar, Omnium Gatherum, Brymir, Crimson Sun, Mørket, Fuck-Ushima, Swallow The Sun

Su 3.7.
Children Of Bodom, Katatonia, Hatebreed, Gojira, Diablo, Myrkur, Mörbid Vomit, Swallow The Sun