Tuska Festival 2021 on peruttu – ”Peli on pakko viheltää tässä kohtaa poikki”

EPA-EFE / FOCKE STRANGMANN / AOP

Raskain mielin joudumme kertomaan sellaisen uutisen, että myös Tuska on peruttu ensi kesän osalta. Tapahtuma tiedottaa, että töpseli on pakko vetää seinästä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi. Surkeuksien surkeus.

“Tuskan järjestämiselle ei vallitsevassa tilanteessa valitettavasti ole edellytyksiä. Meillä, yleisöllä ja artisteilla on tietyt odotukset tapahtumaa kohtaan, eikä niitä voida tässä tilanteessa toimittaa. Peli on pakko viheltää tässä kohtaa poikki ja siirtää katse kohti moshpit-kesää -22”, festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kertoo tiedotteessa.

Seuraavan kerran Tuska-festivaalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 1.–3.7.2022. Kolmen päivät liput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä.

“Vuoden 2022 Tuskan ohjelmasuunnittelu on jo aloitettu. Pyrimme kertomaan esiintyjistä lisää mahdollisimman pian. Artistien halukkuus palata lavoille on ennennäkemättömällä tasolla, joten uskon ohjelman muodostuvan hyvin kiinnostavaksi”, promoottori Jouni Markkanen toteaa.

Vuoden 2020 ja 2021 Tuska-festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 Tuskaan. Lipun voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan 31.8.2021 mennessä, mutta järjestäjät muistuttavat, että nykyisessa tilanteessa olisi valtava apu, jos asiakkaat pitäisivät lipustaan kiinni ensi kesää varten. Tässä on varmasti nyt totinen paikka käsillä isommillakin organisaatioilla, että saadaa rahat riittämään.