Tuskan päiväkohtainen aikataulu julki – Insomnium lisätty metallikarkeloiden ohjelmistoon

31.1.2022 12:01

Tuska-festivaali tarjoaa tilannepäivityksen tulevan kesän meiningeistä. Metallijuhlan päiväkohtaiset soittoaikataulut on julkistettu ja päiväliput ovat tulleet myyntiin, joten nyt voi tutkia tarkemmin, mitkä päivät ovat tapahtumassa ne kaikkein otollisimmat.

”Tavallisesti aikataulut julkaistaan vasta paljon myöhemmin, ihan kesän kynnyksellä. Mutta nyt kaiken siirtelyn ja odottelun keskellä halusimme antaa muistutuksen siitä, että kesä tulee ja Tuskan ohjelma on ihan järjettömän kova, ei tätä malta pitää vakan alla”, festivaalijohtaja Eeka Mäkynen intoilee tiedotteessa. Samalla kerrotaan, että myös Insomnium konsertoi ensi kesänä Suvilahdessa, mikä on tietysti varsin iloinen asia.

Tuskan aikataulut näyttävät seuraavilta. Listasta puuttuu vielä neloslava, jonka ohjelmisto paljastetaan myöhemmin keväällä. Festivaalin pääsylippuja voi etsiä Tiketistä, Ticketmasterista ja Lippupisteestä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Pe 1.7.
Korn, Carcass, Beast In Black, Lost Society, Eluveitie, Heilung, Mokoma, Perturbator, Northern Kings, The Night Flight Orchestra, Red Fang, Omnium Gatherum, Elder, 1914
La 2.7.
Mercyful Fate, Amorphis, Stam1na, Jinjer, Insomnium, Baroness, Blind Channel, Vltimas, Oranssi Pazuzu, Shape Of Despair, Soilwork, The Birthday Massacre, Wheel, Joe Lynn Turner, Bloodred Hourglass
Su 3.7.
Deftones, Kreator, Devin Townsend, Symphony X, High On Fire, The Dark Element, Lähiöbotox, Stratovarius, Gloryhammer

Lisää luettavaa