Tuskassakin esiintynyt Orbit Culture julkaisee pian uuden albumin – Toinen näytekappale kuunneltavissa

Levy ilmestyy elokuussa.
10.7.2023 20:40

Viime viikonloppuna Tuskassa ihastuttanut ruotsalainen melodeath-yhtye Orbit Culture julkaisee neljännen albuminsa 18. elokuuta. Dyyni-elokuvasta valtavasti inspiraatiota saaneelta Descent-nimiseltä levyltä on ilmestynyt ennestään yksi single, Vultures of North, ja jatkoa seuraa nyt From the Inside -sinkun muodossa.

Kitaristi-laulaja Niklas Karlsson kertoo, että uusi single tuntui koko bändin mielestä tulevan levyn kappaleista aivan erityiseltä.

”Se on jokseenkin melankolinen biisi, mutta siinä on tappavaa iskua, joka toimii hyvin atmosfäärisen puhtaan kitarasoundin kanssa. Intro tuntui oikealta, säkeistö tuntui oikealta ja kertosäe tuntui oikealta. Tämä kappale tiivistää kaikki levyn elementit yhteen”, Karlsson kertoo.

”Lyriikoissa on paljon metaforia, jotka kertovat siitä, miten on vaikeaa löytää oma paikkansa ja diilata elämän jokapäiväisten haasteiden kanssa. Piirsin viivan eristäytyneisyyden ja usein itsestä alkavan yksinäisyyden samankaltaisuuden välille. Siitä syntyi myös musiikkivideon visuaalinen näkökulma. Kun jää yksin, näkee maailman ja muu maailma näkee sinut, mutta sinua ei voi koskettaa.”

Tsekkaile uuden singlen musavideo ja levyn kappalelistaus alta. Albumin julkaisee levy-yhtiö Seek & Strike ja se on ennakkotilattavissa bändin omasta nettikaupasta tai Levykauppa Äxästä.

Descent-kappalelista:
01. Descending
02. Black Mountain
03. Sorrower
04. From The Inside
05. Vultures Of North
06. Alienated
07. The Aisle Of Fire
08. Undercity
09. Descent
10. Through Time

Lisää luettavaa