Twisted Sister -kitaristi tylynä: Vain tyhmät klassikkobändit soittavat keikoilla uusia biisejä

Goldmine-lehden haastattelema Twisted Sister -kitaristi Jay Jay Frenchin mielestä uusia levyjä julkaisevat veteraanibändit ovat idiootteja, mikäli kuvittelevat uuden materiaalin kiinnostavan yleisöä.

– Bändit voivat yrittää oikeuttaa sitä miten parhaaksi näkevät, mutta jos ollaan ihan rehellisiä, niin ketään ei kiinnosta. Vain typerykset luulevat, että kiinnostaa.

– Siksi suurin osa klassikkobändeistä tekee levyn, ja kiertueen alkaessa soittavat viisi uutta biisiä. Parin viikon jälkeen luku on tippunut kahteen ja lopulta uusia biisejä soitetaan se yksi pakollinen ja palataan taas tuttujen klassikkojen perään, jotka oikeasti kiinnostavat ihmisiä, French lataa.

– Toinen harhakuvitelma on, että pitäisi jotenkin muuttua bändinä tai muuttaa biisejä. Sekään ei kiinnosta paskan vertaa. Hyvä viihdyttäjä antaa yleisölle tasan tarkkaan sitä, mitä se haluaa kuulla, sellaisena kuin se halutaan kuulla. Idiootit eivät tee niin.

Twisted Sister on parhaillaan viimeisellä kiertueella, joka piipahtaa myös Suomessa. Yhtye nousee Porisperen lavalle perjantaina 5. elokuuta.