Twisted Sister -nokkamies myöntää nesteen kilahtaneen kasarilla hattuun – ”Olin todellinen paskiainen”

25.8.2021 20:53

1980-luvulla mainetta ja menestystä niittäneen Twisted Sisterin keulakuva Dee Snider myöntää nyt, ettei ollut huipulla ollessaan aina mikään erityisen mukava mies.

”Kysy vaimoltani ja yhtyetovereiltani olinko aina niin mukava tyyppi!” Snider sanoo Metal Hammerille. ”Olin 80-luvulla todellinen paskiainen, mutta voin nyt paljon paremmin! Mikään ei vedä enemmän nöyräksi kuin lähes kaiken menettäminen, joka tapahtui minulle 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa. Kaikki rahat olivat tiessään, bändi oli mennyttä ja vaimoni melkein jätti minut. Se oli vitunmoinen herätys.”

Samaisessa haastattelussa käsiteltiin myös Twisted Sisterin ja Manowarin välillä vuosikausia kestänyttä vihanpitoa. Riita sai alkunsa, kun Manowar-kitaristi Ross ”The Boss” Friedman sanoi julkisesti pitävänsä Sniderin yhtyettä ”vitsinä”, lisäten: ”Yhdysvalloissa Twisted Sister soittaa märkä t-paita -kisoissa ja markan kaljailloissa.” Snider vastasi vinoiluun toteamalla kylmästi: ”Minun nyrkkini, sinun naamasi.”

”Oli aika, jolloin halusin piestä Manowarin”, Snider myöntää. ”Sanoimme heille, että nähdään [Lontoon] Covent Gardenissa, ja aioimme järjestää käsirysyn. He eivät ilmaantuneet paikalle, sillä he tiesivät minun olevan tosissani. Olin parikymppinen ja hullu.”

”Tekisinkö Manowar-coverin?” Snider jatkaa. ”Luultavasti en, ja vaikka olemmekin paikanneet välimme, emmekä ole vihollisia, niin ei nyt sentään lähdetä hulluttelemaan!”

Lisää luettavaa