Artisti: Manowar

Sivusto selvittää, mitä sanoja bändit viljelevät eniten sanoituksissaan – Bodom ei petä tässäkään asiassa

Seuraa päivän annos turhanpäiväistä mutta intressanttia informaatiota. Oletko kuullut saitista nimeltä Repeeted? Sivusto lupaa selvittää, mitkä ovat erinäisten suosittujen artistien ja bändien eniten sanoituksissaan käyttämät sanat. Tästä voi sitten itse kukin tehdä johtopäätöksiä, öö, vaikkapa sanoittajan mielenmaisemasta.

Mikäli huhut pitävät paikkansa, Manowarin kohua herättänyt festariperuutus tapahtui mitä manowarimaisimmista syistä

Raportoimme eilen, kuinka Manowar perui yllättäen keikkansa ranskalaisilla Hellfest-kekkereillä aivan viime tingassa. Yhtye ja järjestäjätaho ovat sittemmin keskittyneet toistensa syyttelyyn, ja totuus tapahtumien kulusta ja todellisista syistä on jäänyt hämärän peittoon. Nyt Metalsucks raportoi kuitenkin huhuista, joiden mukaan Manowar olisi jättänyt esiintymättä lavan koosta ja käytettävissä olevasta äänenvoimakkuudesta johtuen.

Manowar perui festarikeikkansa ykskaks yllättäen ja aivan viime tipassa – yhtye ja järjestäjät tukkanuottasilla

Muskelimetallin sanansaattaja Manowar perui keikkansa Clissonissa Ranskassa järjestetyssä Hellfestissä 21. päivä kesäkuuta vain tunteja ennen esiintymisvuoronsa alkua. The Final Battle -kiertueellaan parhaillaan maita ja mantuja tahkoava orkesteri oli kyllä pelipaikoilla jo hyvissä ajoin, mutta sitten tapahtui jotain, jonka vuoksi show jäi lopulta suorittamatta. Nyt yhtye ja Hellfest ovat julkaisseet omat, toisistaan suuresti eriävät näkemyksensä tapahtumista somessa.