Artisti: Manowar

Mikäli huhut pitävät paikkansa, Manowarin kohua herättänyt festariperuutus tapahtui mitä manowarimaisimmista syistä

Raportoimme eilen, kuinka Manowar perui yllättäen keikkansa ranskalaisilla Hellfest-kekkereillä aivan viime tingassa. Yhtye ja järjestäjätaho ovat sittemmin keskittyneet toistensa syyttelyyn, ja totuus tapahtumien kulusta ja todellisista syistä on jäänyt hämärän peittoon. Nyt Metalsucks raportoi kuitenkin huhuista, joiden mukaan Manowar olisi jättänyt esiintymättä lavan koosta ja käytettävissä olevasta äänenvoimakkuudesta johtuen.

Manowar perui festarikeikkansa ykskaks yllättäen ja aivan viime tipassa – yhtye ja järjestäjät tukkanuottasilla

Muskelimetallin sanansaattaja Manowar perui keikkansa Clissonissa Ranskassa järjestetyssä Hellfestissä 21. päivä kesäkuuta vain tunteja ennen esiintymisvuoronsa alkua. The Final Battle -kiertueellaan parhaillaan maita ja mantuja tahkoava orkesteri oli kyllä pelipaikoilla jo hyvissä ajoin, mutta sitten tapahtui jotain, jonka vuoksi show jäi lopulta suorittamatta. Nyt yhtye ja Hellfest ovat julkaisseet omat, toisistaan suuresti eriävät näkemyksensä tapahtumista somessa.

Manowarin ”viimeinen taistelu” on alkanut… paitsi ettei se olekaan viimeinen taistelu

Niinhän siinä kävi, että puheet Manowarin lopusta olivat vahvasti liioiteltuja. Muskelimetalliyhtyeen verkkosivuilla julkaistiin bändijohtaja Joey DeMaion haastattelu, jossa tähdennetään, ettei ”The Final Battle” -nimellä varustetun kiertueen ikinä ollut tarkoituskaan olla yhtyeen viimeinen koitos.