Tyttöfani nostatti somemyräkän tarinallaan rockidolinsa käytöksestä – ”Ei ole aikaa tuollaiseen roskaan”, artisti vastasi fanin halausehdotukseen

EDIT: Päivitetty kuva klo 19:27

Asking Alexandrian laulaja Danny Worsnop päätyi viime viikolla perinteisen somekohun keskipisteeksi. Nuoremman yleisön metallisuosikki sai vähemmän mairittelevaa huomiota, kun naisfani jakoi kokemuksiaan nettikeskustelussa. Asiasta kuutisoi Rock Feed.

Tilanne sattui, kun fanit olivat jonottamassa Asking Alexandrian nimikirjoituksia musiikkifestivaaleilla jossain päin maailmaa. Musiikki-intoilija kertoi, että hänen tapaamisensa Worsnopin kanssa päättyi kurjasti, kun hän pyysi saada halata muusikkoa – fanin mukaan laulaja tokaisi vastaukseksi ”ei minulla ole aikaa tuollaiseen paskaan” ja paineli pois paikalta tuuppien faneja kauemmas. Tarkemmin ottaen kertomus kuuluu näin:

Worsnop reagoi asiaan kommentoimalla sosiaalisen median kanavissaan, että fani oli kuullut väärin (”sanoin oikeasti että anteeksi, minulla ei ole nyt aikaa”) ja että vastaisuudessa hän aikoo vetää tiukemman linjan artistielämänsä ja yksityiselämänsä väliin. Anteeksipyyntöåä ei tullut.

Alkuperäisen viestin kirjoittanut naisfani pysyy tarinassaan ja on varma siitä, ettei kuullut väärin. Onpahan ikävä jupakka taas.