U2-rumpali sanoo pitävänsä sapattivuoden – haastattelu ehti jo pelästyttää yhtyeen fanit

4.12.2022 22:15

U2-rumpali Larry Mullen ilmoitti haastattelussaan, että mikäli yhtye kiertää vuonna 2023, hän ei mitä luultavimmin tule olemaan mukana.  Washington Postin haastattelussa Mullen sanoo, että aikoo pysytellä ensi vuoden poissa keikkalavoilta hoidattaakseen vammojaan. Lisäksi mies kuvailee yhtyeen päätöksentekoprosessin muuttuneen hyväntahtoiseksi diktatuuriksi.

”Tätä tekee ainoastaan jos se on hauskaa”, Mullen totesi. ”Kaikki eivät pärjää, koska hinta on niin kova. Haaste on löytää enemmän anteliaisuutta. Enemmän avoimuutta prosessin suhteen. Olen autonominen ja arvostan sitä. En laula samoja veisuja. En rukoile samaa Jumalaa. Kaikilla on omat rajansa.”

Tämä sai monet yhtyeen fanit epäilemään, aikoiko Mullen jättää yhtyeen tai kenties eläköityä kokonaan. Jutun tehnyt toimittaja Geoff Edgers riensi julkaisemaan tarkennuksia Twitterissä.

”Minulla on paljon huoltoa kaipaavia osia, kyynärpäät, polvet, niska, ja covidin aikaan kun emme soittaneet sain mahdollisuuden niihin”, Mullen selitti Edgersille. ”Ottaisin siis hieman vapaata parannellakseni vammojani.”

Mullen puhui myös intohimostaan U2:ta kohtaan. ”Nautin suuresti soittamisesta ja luovien ihmisten seurassa olemisesta. Nautin siitä. En välitä tapahtuuko se suuressa vai pienessä mittakaavassa. .. Ikävöin yleisöjä. Ikävöin sitä vuorovaikutusta, vaikka istunkin rumpupatteriston takana. … Kroppani ei ole fyysisesti entisellään. En esiinny livenä ensi vuonna. En tiedä bändin suunnitelmista. Puhetta kuulee kaikenlaisesta.”

Lisää luettavaa