Unelmia ja studiohommia – Arttu Wiskari perehdyttää suomalaiset musiikkibisneksen kiemuroihin

Timo Korhonen / AOP

Kiinnostaisiko nähdä, millaiseksi musiikkibisnes on Suomessa muuttunut tällä vuosikymmenellä? Arttu Wiskari aikoo selvittää asian yleisölle juurta jaksain. Yle esittää alkuvuodesta kymmenosaisen realitysarjan, jossa esitellään Wiskarin johtaman Mökkitie Recordsin toimintaa.

Tiedote kuvailee ohjelmaa seuraavasti: ”Sarjassa päästään seuraamaan maailmaa, jossa radiohitit syntyvät. Mitä uuden artistin löytäminen vaatii ja miten kerran saavutettu yleisösuosio saadaan säilymään? Ohjelmassa kurkistetaan myös musiikkibisneksen varjopuoliin, kun Arttu Wiskarin uutta albumia yritetään parsia kasaan. Edellisestä julkaisusta on jo yli vuosi, keikkakiertue pyörii, mutta uusia hittejä ei saada tehtyä. Iskeekö epätoivo ja hiljeneekö suosittu artisti radiossa lopullisesti?”

Eli yleisölle pitäisi saada tehtyä hittejä, uusia kykyjä pitäisi löytää ja kotonakin olisi perhe odottamassa. Lisäksi artisteilla, yhtiöllä ja yleisöllä voi olla hyvinkin erilaisia näkemyksiä sen suhteen, millaista musiikkkia nykyään kannattaa julkaista. Siinähän sitä draamaa riittääkin yhteen sarjaan.

Unelmia ja studiohommia nähdään Yle TV2:ssa tiistaisin 12. helmikuuta alkaen. Samalla päivämäärällä on koko sarja katsottavissa myös Yle Areenassa.