Uusi Blind Channel -biisi kuultavana – mukana Apocalyptican Perttu Kivilaakso ja brittiläinen Røry

1.12.2023 10:41

Blind Channel tarjoaa fanikunnalleen ilahduttavan pikkujoululahjan uuden biisin muodossa. Kappaleen nimi on James Bond -henkisesti Die Another Day, ja kappaleen vierailijakaartiin kuuluvat Apocalyptican Perttu Kivilaakso sekä brittiläinen pop-artisti Røry. Kuuntele biisi yläpuolelta.

Die Another Day on laulu eksistentiaalisesta kriisistä ja kamppailusta löytää elämälle tarkoitus. Maailma voi olla melko synkkä paikka, mutta se on myös hyvin kaunis, ja sen halusimme vangita musiikillisesti. Keskitimme kappaleen Apocalyptica-ystävämme Pertun soittaman sellon ja laulaja Nikon soittaman pianon ympärille – soittimia, jotka eivät niin usein ole musiikissamme pääosassa. Kappaleessa on vierailijana uskomattoman lahjakas Røry, jonka kanssa teimme pari kappaletta tulevalle Exit Emotions -albumillemme. Jos tarvitset syyn kuolla toisena päivänä, tämä laulu voi olla se”, yhtye kertoo tiedotteessa.

Exit Emotionsin tarkkaa julkaisupäivää ei vielä kerrota, mutta kevään aikana se tulee. Blind Channel reissaa kevään mittaan pitkin Eurooppaa, ja rundi päättyy keikkaan Tampereen Nokia-areenalla 27. huhtikuuta.

Lisää luettavaa