Uusi punk-dokumenttisarja työn alla – Vastaavana tuottajana itse Iggy Pop

Neliosaisessa sarjassa päästetään ääneen monia legendoja.

EPIX-televisioyhtiö on näyttänyt vihreää valoa uudelle neliosaiselle Punk-dokumenttisarjalle, joka käsittelee punk-musiikkia sekä genreen liittyviä asioita kuten muotia, taidetta ja tee-se-itse-asennetta. Erityisen mielenkiintoisen sarjasta tekee se, että itse punkin kummisetä Iggy Pop toimii sen vastaavana tuottajana yhdessä John Varvatosin kanssa.

Pop toimii sarjassa myös kertojana ja sarja tulee sisältämään tuoreita haastatteluja lukuisilta punk-legendoilta ja muilta musiikkialan vaikuttajilta. Mukaan ovat suostuneet jo muun muassa Johnny Rotten (Sex Pistols, Public Image LTD.), Marky Ramone (Ramones), Debbie Harry (Blondie), Duff McKagan (Guns N’ Roses), Wayne Kramer (MC5), Jello Biafra (Dead Kennedys) sekä Elektra Recordsin Danny Fields ja elokuvantekijä Penelope Spheeris, joka muistetaan The Decline Of Western Civilization -dokumentistaan.

Parhaillaan tuotannossa olevan dokumentin ensi-illaksi on määritelty 11. maaliskuuta ja sarja nähdään nähdään ensimmäisenä EPIX-kanavalla. Sarjan ohjaajana toimii Jesse James Miller.