Uutispommi: Children of Bodomin nykymallinen miehistö hajoaa, yhtyeen tulevaisuus vaakalaudalla

1.11.2019 10:15

Marraskuu alkaakin tänä vuonna melkoisella pamauksella. Sähköpostitse kiirii tieto, että Children of Bodom sellaisena kuin me sen nyt tunnemme hajoaa. Rumpali Jaska Raatikainen, kosketinsoittaja Janne Wirman ja basisti Henkka Seppälä alias Henkka T. Blacksmith jättävät yhtyeen tämän vuoden jälkeen, eikä Alexi Laihon suunnitelmista ole vielä tietoa.

”Raskain sydämin ilmoitamme, että vuosi 2019 tulee olemaan Children of Bodomin nykyisen kokoonpanon viimeinen. Lähes 25 vuotta, tuhansia keikkoja ja 10 albumia. Henkka, Janne ja Jaska jatkavat nyt eri suuntaan elämässään. Jokainen heistä jää kaipaamaan COB-faneja kaikkialla, minne Children of Bodom on heidät vuosien varrella vienyt.
Tämän kokoonpanon viimeinen keikka tulee olemaan Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.12. Myös joillekin Hexed-kiertueen Suomen keikoille on vielä lippuja jäljellä”, yhtye kertoo tiedoksiannossaan.

Alexi Laiho ja Daniel Freyberg tiedottavat suunnitelmistaan musiikin tekemiseen liittyen lähitulevaisuudessa, tiedote jatkaa.

Tämä muuttaa luonnollisesti yhtyeen suunnitelmat tyystin. Orkesterille on buukattu esimerkiksi Hate Crew Deathroll -teemainen spesiaalikeikka ensi vuoden Tuska Open Airiin, mutta tämä esitys ilmeisesti perutaan. Sen sijaan bändin nykymallisen kokoonpanon pääsee näkemään vielä yhdellä isolla keikalla Helsingin Jäähallissa 15. joulukuuta. Liput tuolle keikalle maksavat 59 euroa, ja ennakkomyynnin hoitavat Lippupiste, Tiketti ja Ticketmaster.

Melkoista menoa! Bodomin kaikki lähitulevaisuuden keikat kulkevat seuraavasti:
5.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
6.12. Oulu, Teatria
7.12. Tornio, Teatria
10.12. Helsinki, Tavastia (loppuunmyyty)
11.12. Tampere, Pakkahuone
12.12. Turku, Logomo
13.12. Jyväskylä, Lutakko (loppuunmyyty)
14.12. Jyväskylä, Lutakko (loppuunmyyty)
15.12. Helsinki, Black Box

Lisää luettavaa