Uutta Guns N’ Roses -äänitettä odottaville tuli nyt kylmää vettä niskaan

AOP

Kun Guns N’ Rosesin reunion-kiertue on tahkonnut rahaa suorastaan hävyttömissä määrin, on netissä alkanut näkyä tasaiseen tahtiin huhuja uudesta GNR-levystä tai muunlaisesta äänitteestä. Viimeksi huhuja levitettiin toimittaja Mitch Lafonin lähetyksessä, kun juontaja kertoi hevosmiesten tietotoimiston hengessä, että GNR olisi mahdollisesti studiossa äänittämässä coverbiisiä T.Rexille ja Marc Bolanille omistetulle tribuuttilevylle.

Lafon tiesi jopa kertoa, että GNR olisi napannut esitettäväkseen Children of the Revolution -kappaleen. Nyt kuitenkin levyn tuottaja ilmoitti Lafonille, ettei tämä pidä ollenkaan paikkaansa.

”Hei Mitch. Halusin vain oikoa huhua, että Guns N’ Roses olisi äänittämässä Children of the Revolutionia tulevalle Bolan-levylle. He eivät ole albumilla mukana, ja tuon kappaleen esittävät itse asiassa Kesha, Wayne Kramer ja losangelesilainen Jackshit Band”, tuottaja Hal Willner kirjoittaa.

”Huhutaan kyllä, että Axl Rose olisi äänittänyt tuon biisin toista Bolan-projektia varten ilman Gunnareita, mutta se ei siis ole meidän levymme. Meidän tuotoksemme on valmis ja BMG julkaisee sen maalis- tai huhtikuussa.”

Että näin. Children of the Revolution olisi kyllä voinut sopia Gunnareille, harmi ettei tätä nyt sitten kuulla!