Uutta musiikkia: Franz Ferdinand, NIN, Avenged Sevenfold ja Biffy Clyro

Skottiyhtye Franz Ferdinand kajahti isoksi nimeksi nimettömällä debyytillään vuonna 2004. Albumia on kaupattu lähes neljä miljoonaa kopiota ja brittilehtien silloisissa jutuissa Franz Ferdinand nostettiin ”The Beatlesin, The Rolling Stonesin ja The Whon työn jatkajaksi”.

Ehkäpä tuossa edellisessä ennustuksessa on kevyttä liioittelun makua, mutta lopettamisen partaallakin käynyt yhtye ampuu markkinoille joka tapauksessa jo neljännen pitkäsoittonsa. Right Thoughts, Right Words, Right Action julkaistaan 26. elokuuta ja sen voi kuunnella kokonaisuudessaan NPR:n sivulla.

NIne Inch Nails -uutisia on riittänyt viime aikoina, mutta minkäpä tässä tälläkin kerralla teet, kun paluuta tekevä amerikkalaisyhtye on laittanut kuultavaksi uuden Everything-kappaleensa. Muun muassa indierockilta ja poppunkilta maistuvan biisin myötä vanhan koulun NIN-fanien on varsin helppo vetää herneitä nenään…

Biffy Clyron suunnalta taas on tarjolla uutta cover-biisiä, sillä skottiyhtyehän innostui äskettäin versioimaan Vampire Weekendin Diane Young -biisin BBC:n studiossa.

Tästä altahan tuo löytyy:

Ja otetaan mukaan myöskin vahvasti viime aikoina esillä ollut jenkkiryhmä Avenged Sevenfold, sillä yhtyeen tuore Hail To The King -pitkäsoitto on nyt kuultavissa kokonaisuudessaan iTunesissa.

Levy saapuu kauppoihin 23. elokuuta ja yhtye konsertoi Helsingin Hartwall-areenalle marraskuun alkupuolella.