Vaalipuhe miljonäärirokkari Kid Rockin tapaan: Ei huvita kustantaa ”systeemiä lypsävien laiskimusten” elämää

Kid Rock lujittaa asemiaan Yhdysvaltain Tero Vaarana.

Tehdäänkö tässä vaalikampanjaa vai houkutellaanko sittenkin konservatiiveja keikoille? Sen voi kukin päätellä itse. Consequence of Sound joka tapauksessa uutisoi, miten senaattoriksi pyrkivä Kid Rock eli Robert Ritchie piti ensimmäisen vaalipuheensa Yhdysvaltain Michiganissa – ja sehän oli silkkaa syvän etelän riemujuhlaa.

”Ei meidän pitäisi tukea näitä naisia, jotka eivät osaa edes huolehtia itsestään ja hankkivat silti lapsen toisensa perään”, Kid Rock, jonka omaisuuden arvoksi on esitetty sellaiset 80 miljoonaa dollaria, tykitteli ja lisäsi noin niin kuin lievennykseksi:

”Tai kyllähän meidän pitää auttaa heitä. En halua kuulostaa idiootilta. Mutta autetaan heitä lastenhoidolla, koulutuksella ja pistetään ne jumalauta töihin.”

Osansa sai myös Obaman ajama terveydenhoitouudistus, josta rikkaan autokauppiaan perheeseen aikanaan syntynyt Mr. Ritchie ei ollut innoissaan.

”Hallitus haluaa ilmeisesti antaa kaikille terveysvakuutuksen, mutta meidän kaikkien pitäisi maksaa siitä. Minulla ei suoraan sanottuna ole ongelmia asian suhteen, sillä Luoja on siunannut minua paksulla lompakolla. Mutta he haluavat ilmeisesti jakaa uudelleen varallisuutta, enkä usko, että asian pitäisi olla niin, että teet uhrauksia ja töitä jotta huolehtisit jostain systeemiä lypsävästä laiskimuksesta.”

Hivenen yllättäen Ritchie haukkui puheessaan myös Ku Klux Klanin ja uusnatsit pataluhiksi. ”Pysykää vittu kaukana”, muusikko sanoi.

Miten tosissaan Kid Rock ehdokkuutensa kanssa on, sitä on paha sanoa. Ainakaan mies ei ole vielä täyttänyt kaikkia vaadittavia papereita asian virallistamiseksi. Kattellaan.