Vaateta itsesi Kingston Wallilla – Makia ja bändi esittelevät yhteisen vaatemalliston, osa tuotoista mielenterveystyöhön

14.2.2023 11:03

Tässäpä hivenen yllättävä yhteistyökuvio: vaatealan yritys Makia Clothing ja Kingston Wall julkaisevat yhteisen vaatemalliston. ”Yhtyeen kanssa yhteistyössä suunniteltu Tribute to Kingston Wall -mallisto yhdistää katumuodin Kingston Wallin mystiikasta ammentavaan kuvastoon ja tuo yhtyeen visuaalisen perinnön tähän päivään”, tiedotteessa kuvaillaan projektia. Tarjolle tulee t-paitoja, pitkähihaisia paitoja, huppareita sekä joitain mattojen, tyynyliinojen ja lyhtyjen kaltaisia erikoistuotteita.

Bändin jäsenet Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki sekä I-albumin maineikkaan kansitaiteen tehnyt Kie von Hertzen ovat olleet mukana mallkiston suunnittelussa. Malliston printit ovat Mikko Viljakaisen eli Vilunki 3000:n käsialaa. Mallisto on saatavilla 16. helmikuuta alkaen Makian omissa konseptiliikkeissä sekä verkkokaupassa.

Makia ja Kingston Wall ovat osittain myös hyväntekeväisyyden asialla, sillä kahdeksan prosenttia malliston tuotoista ohjataan mielenterveyden edistämisen eteen työskentelevän Mieli ry:n työn tukemiseen. Tämä onkin tässä yhteydessä varsin asiallinen siirto. Yläpuolella olevasta kuvasta saanee vähän tuntumaa siihen, millaista tavaraa sieltä on tulossa.

Lisää luettavaa