”Vaipat voi nyt ottaa pois” – Insomnium korkkasi onnistuneesti uuden kitaristin

Hämeenlinnan Suisto-klubi sai hienon kunnian lauantaina 7. maaliskuuta, kun melodinen deathmetal-ryhmä Insomnium esitteli loppuunmyydylle klubille uuden kitaristinsa Kari Ollin. Pressure Points -yhtyeestä tuttu kitara- ja laulutaituri paikkaa lähikuukausien keikoilla varsinaista Insomnium-kitaristia Ville Frimania, joka ei ehdi tuleville kiertueille ”siviilikiireidensä” vuoksi.

Noin 75-minuuttinen setti sujui loistavasti ja jos joku mokaili, tai ”mokaili”, niin se oli vakituinen Inso-kepittäjä Markus Vanhala.

– Minullahan tulee, kunnon egoistisen rokkitähden tapaan, monitoriin vain rumpuja ja omaa kitaraa. Jossakin kohdassa huomasin sitten, että nyt tämä toimitus kuulostaa vähän hassulta… No, meikäläinenhän oli menossa ihan omassa kohdassa verrattuna muihin musikantteihin, Vanhala naureskeli keikan jälkeen.

– Joo, viimeinkin uskallan ottaa nämä vaipat pois! Kyllähän tuo jännitti varsin kovasti ennen keikkaa, mutta aika hyvinhän se sitten sujui. Varsinkin ensimmäiseksi keikaksi, Olli tuumi.

Tästä on hyvä jatkaa… Ja Insomniumhan jatkaa: Ensiferumin ja Omnium Gatherumin kanssa tapahtuva Euroopan-kiertue starttaa Bochumista 11. maaliskuuta.

Soundin Facebookista löytyy muutamia kuvia!