Vantaalla järjestetään kesäkuussa uusi jättifestivaali – paikalle odotetaan yli 25000 katsojaa

Juuri tulleen tiedotteen mukaan pääkaupunkiseudulla järjestetään ensi kesäkuussa upouusi maailmanluokan musiikkifestivaali. Rockfest-niminen tapahtuma järjestetään Vehkalan juna-aseman lähistöllä Kehäradan varressa. Tapahtumapäivä on 9. kesäkuuta.

Nyt on kysymys isosta tapahtumasta: paikalle odotetaan yli 25000 festivaalivierasta, joten pääesiintyjän täytyy olla suuren kaliiperin bändi tai artisti. Sen tarkempaa tietoa festivaalin artisteista ei ole vielä saatavilla, mutta jos tapahtuman nimi on Rockfest, se antanee osviittaa siitä, keille festari on tarkoitettu. Ja keitäs noita isoja bändejä onkaan ensi kesänä liikekannalla? Rammstein, Metallica, mitä vielä…

Tapahtumassa on tiedotteen mukaan kaksi lavaa ja parikymmentä esiintyjää. Festivaali on sallittu kaikenikäisille, mutta paikan päällä on tietenkin rajattuja anniskelualueita. Tapahtuman järjestää sama WKND Festival Oy, joka on myös Weekend-festivaalin takana.

”Pääkaupunkiseudun musiikkikartalta on puuttunut musiikkifestivaali, joka voi tarjota tuhansien katsojien yleisölle maailmanluokan musiikkia yhtä vankalla meiningillä kuin muualla Suomessa pidettävät kesäfestarit tarjoavat”, toteaa promoottori Hardi Loog tiedotteessa.

”Rockfest nostaa myös Vantaan takaisin festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen.”

Jäämme odottamaan lisäinfoa. Sillä aikaa voi käydä kurkkaamassa festivaalin verkkosivuja, jotka sijaitsevat osoitteessa www.therockfest.fi