Vastikään helikopterista pudonnut Liam Gallagher kertoo kuulumisiaan – uusi albumi tulossa

1.10.2021 21:50

Liam Gallagher putosi viime kuun lopulla järjestetyn Isle of Wight -festivaalin jälkimainigeissa helikopterista ja esitteli sittemmin rytäkässä saamiaan vammoja sosiaalisessa mediassa.

Mies jutusteli onnettomuudesta Radio X:n The Chris Moyles Show’ssa.

”Tiedätkös, kun putosin helikopterista tuossa päivänä muutamana, sanoin sen olleen jumalallinen väliintulo”, Gallagher sanoo. ”Monia asioita palaa mieleeni. Se oli jumalallinen väliintulo! Nenäni on palannut entistä suurempana ja parempana!”

”Mikä tapa se olisikaan ollut [kuolla]”, mies jatkaa. ”Tuolla tavoin lähteminen olisi ollut okei. Parempi kuin liukastua syömäpuikkoihin, eikö? Pään lyöminen telkkariin, kaukosäätimineen ja kaikkineen, se olisi aika paska tapa lähteä.”

”Helikopterista putoaminen olisi okei”, mies lisää. ”Jos näin olisi tähtiin kirjoitettu, se olisi kelvannut minulle.”

Gallagher julkisti aiemmin päivällä myös uuden albumin. C’mon you know -nimeä kantava pitkäsoitto ilmestyy 27. toukokuuta 2022. Muutama päivä albumin julkaisun jälkeen Gallagher palaa Knebworthiin juhlistamaan Oasisin 25 vuoden takaista jättikeikkaa.

”Tämä on jatkoa historialle”, Gallagher kommentoi. ”Olen innoissani. Olen tehnyt sen aiemminkin, ja se oli mahtavaa.”

”Hieno juttu siinä on se – en tietenkään muista siitä paljoakaan – että saan mahdollisuuden tehdä sen uudelleen”, mies jatkaa. ”Olen tietenkin vanhempi ja vähän viisaampi, ja aion lypsää siitä kaiken irti, tiedätkös? Aion nauttia täysin siemauksin. Olen aivan täpinöissäni.”

Lisää luettavaa