Venomin paluu ei näytä kovin todennäköiseltä – ”Katso oma keikkasi, jos haluat nähdä surkean esityksen”, kitaristi täräyttää Cronosille

26.12.2022 20:16

Venom-keulakuva Cronos keskusteli hiljattain Louder Soundin haastattelussa black metalin synnystä, yhtyeen entisen lämppäribändi Metallican menestyksestä ja siitä, miksi Venomin klassisen kokoonpanon paluuta ei kannata odotella henkeään pidätellen.

Cronos ei ole puhunut entisten kumppaniensa Jeff Dunnin ja Tony Brayn kanssa 20 vuoteen. Mieheltä kuitenkin kysyttiin, millaiset mahdollisuudet tämä antaisi reunionin toteutumiselle.

”Alle nollan. En ole heille mitään velkaa, eikä heillä ole mitään mitä haluaisin”, Cronos vastasi. ”Jutkut fanit jankkaavat edelleen, että ’Venom-legioonat haluavat vanhan köörin takaisin!’ Yritimme sitä 1990-luvulla, eikä sitä otettu hyvin vastaan. Viimeinen juttu mitä haluan, on nousta lavalle noiden kahden vanhan käppänän kanssa ja soittaa surkean keikan. Albumini myyvät nykyään paremmin, joten miksi vitussa haluaisin palata vanhaan? Haluan vain Venomin parasta.”

Cronos kuitenkin harmittelee, että kolmikon välit ovat huonossa jamassa.

”Mutta meillä oli kyllä hauskaa ja vaalin noita muistoja”, Cronos toteaa.

Venom Inc. -soittaja Jeff ”Mantas” Dunn vastasi Cronosin kommentteihin Heavy Culturen tuoreessa haastattelussa.

”Ainoastaan Venom Inciä on pyydetty soittamaan (Black Metal) juhlakeikkoja, ja olemme tehneetkin niin johtuen tästä kaikesta paskasta, kun kolme alkuperäisjäsentä eivät saa vittu välejään kuntoon tai kykene nousemaan yhdessä lavalle antamaan faneille mitä he haluavat”, Dunn sanoo. ”Cronos kääntelee takkiaan ja väittää, että ’voi, en ole nousemassa lavalle noiden vanhojen käppänöiden kanssa soittamaan surkeaa keikkaa.’ Minäpä kerron jotain: katso videoita omasta bändistäsi, jos haluat nähdä surkean esityksen.”

”Tämä vituttaa minua suunnattomasti”, Dunn jatkaa. ”Esitän kutsun kaikille, jotka ovat olleet tämän bändin jäseniä, ei ainoastaan sen alkuperäisjäsenille. Juttelimme (Venom Inc. -keulakuva) Tony Dolanin kanssa aiheesta ja totesimme, että Venomia juhlistaaksemme pitäisi järjestää konsertti, jossa olisivat mukana kaikki yhtyeen entiset jäsenet. Kaikkien pitäisi soittaa jotain omalta aikakaudeltaan. Illan päätteeksi alkuperäiskokoonpano soittaisi faneille klassikoita. Heitin ajatuksen ilmoille. Kuka otti minuun yhteyttä? Ei vittu kukaan, koska kellään heistä ei ole kasseja lähteä toteuttamaan sitä.”

Lisää luettavaa