Vihaajat vihaavat, mutta Nickelback-leirissä asiaan suhtaudutaan huumorilla – nokkela vinoilu naurattaa basistia

4.12.2022 23:36

Kanadalainen Nickelback lukeutuu epäilemättä maailman vihatuimpiin rockyhtyeisiin. Orkesteri on saanut kuraa niskaansa jo vuosia, ja sen kustannuksella on pilailtu välillä enemmän ja välillä vähemmän hyväntahtoisesti niin netissä kuin paikallisissa Esson baareissakin. Armottoman poskeilun voisi kuvitella käyvän välillä itsetunnon päälle, mutta basisti Mike Kroeger sanoo saksalaisen Rock Antennen haastattelussa suhtautuvansa asiaan huumorilla — mikäli jutut vain ovat aidosti hauskoja.

Aihe nousi esiin, kun Kroegerilta kysyttiin, lukeeko hän netistä yhtyettään koskevia kommentteja.

”En oikeastaan ole enää sosiaalisessa mediassa”, basisti vastaa. ”Minulla on Instagram-tili, mutta lähdin Twitteristä. En koskaan innostunut Facebookistaa, luojan kiitos, mutta Twitteristä lähdin pari, ehkä kolme vuotta sitten. Harkitsen paluuta ihan vain koska Elon Musk osti sen, ja meno vaikuttaa ratkiriemukkaalta. Kaikki ovat niin peloissaan, rakastan sitä. Saatan jopa liittyä takaisin, ihan vain nähdäkseni mitä uuden johdon alaisuudessa tulee tapahtumaan.”

”En pelkää kommentteja, koska silloin tällöin jopa pahimmatkin kusipäät voivat olla todella hauskoja”, Kroeger jatkaa. ”Jos joku on oikeasti hauskaa, niin silloin se on vain yksinkertaisesti hauskaa. Tietty jos päälle lingotaan vain vihaa, se ei ole hauskaa. Se on vain negatiivisuutta. Mutta toisinaan vihaajat sanovat melko hauskoja juttuja.”

”Ihmisiä näkee monesti… se on yksi juttu, jonka internet on synnyttänyt, että ihmiset ovat saaneet sivustoilla kuten Reddit sun muut alustan yrittää olla hauskoja”, Kroeger lisää. ”Ja monet yrittävät olla sitä, mutta se on ongelma, sillä kovin monet eivät ole hauskoja. Sitä täytyy vähän kuin perata amatöörien läpi löytääkseen hyvät jutut, koska sellaisiakin on. On ihmisiä, jotka tekevät pilaa bändistämme ja ovat hauskoja siinä — nauran makeasti sellaisiin törmätessäni — mutta on myös väkeä jotka yrittävät, mutta eivät vain ole hauskoja. Ja se on vain surullista.”

Lisää luettavaa